F.A.Q.

Hoeveel bezoekers komen naar het Gifted Gala?

We kunnen maximaal 300 gasten verwelkomen op het Gifted Gala. De locatie waar het event plaatsvindt is het historische landgoed Duin en Kruidberg, met vele kamers en rustige plekjes waar je je even kunt terugtrekken. Het gala is groots, maar biedt een intieme, warme sfeer. We begrijpen dat het gala voor sommigen overweldigend kan zijn en hebben daar dan ook in alles rekening mee gehouden.

De Gifted Gala – Accreditatie en Agenda’s 

Agenda van het SLO, Informatiepunt Onderwijs en Talentontwikkeling

NVPA – Scholingseditie 2018

SKB – Gecertificeerde scholingen (zoek met het woord ‘gifted’)

Hoe kan ik kaarten kopen? 

Vanaf 15 maart kun je hier tickets bestellen:  Tickets. Iedereen is welkom op het Gifted Gala. Entertainment, workshops, lezingen, films, overheerlijk eten: voor alle leeftijden. Het Gifted Gala is er om nieuwe connecties te maken, zowel zakelijk als privé.

Praktische informatie

Het landgoed Duin en Kruidberg is makkelijk te bereiken vanaf Schiphol  (45 minuten) en Amsterdam CS ( half uur).  Routebeschrijving (met de auto) kun je hier instellen: Google Maps. Er zijn zo’n 300 parkeerplaatsen op het landgoed.

Zowel het Streetfood Dinner als de hapjes tussendoor worden aangeboden met vlees en vis, voor vegetariërs en voor vegans.  Vergeet niet aan ons door te geven bij uw bestelling wat uw voorkeur heeft. Ook kunt u andere speciale dieetwensen doorgeven.

Is het Gifted Gala een Nederlands of Engels evenement? 

Het Gifted Gala is een uniek en feestelijk concept, waarbij hoogbegaafdheid wordt gevierd. De eerste editie vindt plaats in Nederland. De tours en workshops die worden aangeboden zijn in het Nederlands, en op verzoek ook in het Engels. De voordrachten  tijdens het dagprogramma zijn in het Nederlands; de sprekers na het diner zijn Amerikaans.

Ik wil graag meer weten over de sprekers

Hier vind je alle info: Sprekers.  Onze eregast is Dr.  Melanie Hayes die een school heeft in Californië, ‘Big Minds’.

Ik wil graag meer weten over het menu

Het menu wordt in diverse varianten aangeboden, waaronder vegetarisch. We kunnen rekening houden met alle specifieke dieetwensen. Geef dat wel uiterlijk 14 dagen voor het event aan ons door.